IMPLICA-TE
IN ACTIVITATILE NOASTRE!

Fie ca vrei sa fii membru al Asociatiei noastre, ca vrei sa faci parte si sa te implici in unul sau mai multe dintre proiectele nostre, ca vrei sa duci vestea mai departe despre ceea ce facem sau poate chiar sa fii unul dintre partenerii sau sponsorii nostri, afla pe aceasta pagina modalitatile prin care ne poti ajuta.

Ajutorul si implicarea ta vor conta enorm pentru noi! Si iti multumim pentru asta!

VREI SA FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRA?

Ne adresam in egala masura persoanelor care se pot implica, in masura timpului si a resurselor, voluntar in activitatile noastre, dar si celor care sunt in cautarea de job-uri full time sau part time, in functie de nevoile noastre si de proiectele pe care le organizam. Urmareste pagina aceasta pentru a afla ce joburi sunt disponibile.Totusi, daca nu este nimic din ceea ce cauti publicat aici si consideri ca ai putea sa te implici in alt fel, poti intra in contact cu noi si putem vorbi punctual. Astfel, te rugam sa ne scrii la adresa noastra de email office@pccmd.org cum te poti implica si ce idei ai.

CUM TE POTI IMPLICA
CONCRET?

pentru editura

Activitati redactionale si de promovare

Una dintre prioritatile noastre este publicarea in limba romana a literaturii palestiniene, de la ghiduri turistice si traduceri, proza sau poezie, la albume de fotografie.
Daca consideri ca te poti implica in activitatea redactionala sau poti da o mana de ajutor intr-un anumit fel, ne-am bucura sa ne scrii. Activitatile sunt: traducere din limbile araba si engleza, corectura, grafica si design, copyrighting, distributie, organizare de evenimente, comunicare si promovare in social media.


Atragere de fonduri

JOB DISPONIBIL. FUNDRAISER

Un aspect vital pentru activitatea noastra reprezinta atragerea de fonduri. In ultimul timp exista o serie de oportunitati pentru proiectele culturale, fie ca vorbim de fonduri nationale, municipale, dar mai ales internationale. Atragerea de fonduri poate implica si partenerierea cu branduri, punctual, cu specificitate pe proiectele pe care le desfasuram. Avem nevoie de o persoana dedicata pentru o astfel de activitate. Daca esti interesat si vrei sa afli mai multe, scrie-ne un email la office@pccmd.org.

Pentru festivalul filmului palestinian

Organizare festival si promovare

Organizarea Festivalului Filmului Palestinian reprezinta una dintre activitatile principale, ca si in cazul editurii, ale Centrului Cultural Palestinian. Daca te intereseaza cinematografia si temele sociale sau de drepturile omului si vrei sa te implici, activitatile pe care dorim sa le acoperim sunt: comunicarea si promovarea in social media, PR, coordonarea voluntarilor, editarea video, traducerea din limbile engleza si/sau araba (in cazul subtitrarilor si nu numai).


POTI DEVENI VOLUNTAR

E simplu sa te implici in lucrurile in care crezi

Centrul Cultural Palestinian nu este doar un ONG, ci o institutie care doreste sa creeze o comunitate, o familie. Esti elev sau student si doresti sa faci parte dintr-o echipa pasionata de ceea ce face, vrei sa cunosti oameni si sa inveti cum se organizeaza evenimentele culturale sau pur si simplu vrei sa cunosti mai bine Palestina. Sunt multi voluntari care ne-au ajutat pana acum si care ne sunt aproape ori de cate ori avem nevoie. Daca vrei sa fii unul dintre ei, ne-am bucura sa ne scrii si sa ne cunoastem.

FORMULARUL 230 SAU PANA LA 3.5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Suntem inca in perioada in care la ANAF se pot depune formularele 230. Aceasta este o oportunitate extrem de importanta pentru noi. 

Avem nevoie de ajutorul tau ca sa ducem la bun sfarsit proiectele noastre. Daca esti salariat sau pensionar poti directiona pana la 3.5% din impozitul pe venit extrem de simplu catre CENTRUL CULTURAL PALESTINIAN MAHMOUD DARWISH. Tu platesti oricum aceasta suma la stat, dar este important ca poti sa alegi sa faci exact ce vrei cu ea. Nu te costa absolut nimic – aceasta suma poate fi directionata catre o organizatie nonprofit sau poate ajunge la stat.

Daca ai ales sa ne ajuti, iata ce poti face. Pasii sunt simpli.

1. Completează formularul 230 cu datele tale personale și semnează-l online chiar pe site-ul nostru la linkul de mai jos.

2. Modalitatea 1. Tipărește și trimite formularul la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții urmând una din cele trei modalități de mai jos:

  • Depunere personală la ghișeu;
  • Trimitere prin poștă cu scrisoare recomandată, cu confirmare de primire;
  • Transmiterea on-line prin intermediul Spațiului Privat Virtual.

Modalitatea 2. Ne poti transmite formularul (tipărit) direct la adresa Centrului: Strada Petre Aurelian 56, Sector 1, Bucuresti. Mult mai simplu, trimite-l digital prin email la adresa office@pccmd.org si de restul ne ocupam noi pentru ca acesta sa fie depus la ANAF.

FOARTE IMPORTANT: termenul limita de depunere a formularelor este 25 mai 2021.

AJUTA-NE PRIN SPONSORIZARE

Pentru oamenii de afaceri sau companiile care doresc sa ne ajute prin modalitatile de sponsorizare, am pus mai jos la dispozitie un model de contract de sponsorizare. Descarca-l de mai jos si completeaza-l cu datele personale sau ale companiei si suma de sponsorizare.

Mai apoi, trimite-l in format Word, editabil, la adresa de email: office@pccmd.org.
Noi iti vom trimite contractul original in 2 exemplare, semnat si cu numar de inregistare, la adresa pe care ne-o indici.

Astfel, ne vei ajuta sa ducem la bun sfarsit planurile noastre.


NE POTI AJUTA SI ALTFEL

Du vestea mai departe. Este cel mai simplu lucru pe care il poti face pentru noi. Caci, astfel, ne poti ajuta si mai mult daca iti rogi rudele, prietenii si colegii sa ni se alăture. Du vestea mai departe despre activitatile noastre. Astfel, vei fi unul dintre noi. Cultura uneste oamenii si ii ajuta sa se cunoasca mai bine.

E o decizie tare buna sa alegi ce sa faci cu resursele tale financiare sau cu timpul tau, sprijinind astfel proiectele si initiativele culturale.

Daca ai intrebari sau vrei sa povestim mai multe, nu uita ca ne poti scrie oricand.


contacteaza-ne

office@pccmd.org